Een beetje voor onszelf en een beetje voor de kids

Vakantie. Niks moet. Alles mag. Totdat je gezegend wordt met 1 of meer kinderen. Dan is vakantie ineens ‘als de kinderen het maar leuk hebben’. Nou daar ben ik het dus niet mee eens. Ik wil ook wel eens wat! We zijn graag actief op vakantie. Na een dag op het strand vervelen wij ons kapot. Dus er moet wel wat te doen en te zien zijn. Maar dan niet in de vorm van een recreatieprogramma op een drukke camping. Nee, liever in de natuur.

wpid-20150222_130005.jpg

Van de zomer gaan we naar Tsjechië, we huren een huis in ‘de middle of nowhere’, met eigen zwembadje. Omringd door rust en ruimte. Alleen duurt dat nog zo lang. En we zijn nu al aan vakantie toe. De keuze voor een Landal park, Hochwald om precies te zijn, deze voorjaarsvakantie, blijkt een schot in de roos.wpid-20150222_122645.jpg

Prachtige bossen, riviertjes, heuvels en dalletjes waar wij ons wandelhart op kunnen halen. En, niet onbelangrijk, de kids hebben het ook naar hun zin, want we sluiten de dag af met een duik in het zwembad en de ballenbak. Die combinatie zorgt ervoor dat er zonder gemopper wordt meegewandeld, zelfs door onze jongste, die nog wel eens zere benen heeft.

wpid-20150221_171620.jpgHet is heel simpel, we hebben allemaal vakantie. Dus doen we dingen die iedereen leuk vindt. Wij gaan zonder mekkeren mee zwemmen. Nou ja, papa dan, want ik moet natuurlijk wel een rustig tafeltje in de binnenspeeltuin bemachtigen. Waar je prima kunt lezen en latte macchiato’s kunt drinken.

De kids gaan mee wandelen, zonder ‘is het nog ver?’ En de hond? Die is al lang blij dat ze mee mag!

wpid-20150220_203238.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s